Toppa den juridiska formen med e-utbildning!

Är du i juridisk toppform? Med Sveriges främsta jurister som personliga tränare är det lätt att vidareutbilda sig – i farten! Med ett komplett abonnemang på Juridisk e-utbildning kan du välja fritt mellan ett 40-tal juridiska kurser och löpande stärka din juridiska expertis.

Visa hela kursutbudet

Utbilda dig löpande!

Av experter - för experter
Tillsammans med ledande juridiska experter erbjuder vi Sveriges största juridiska e-kursbibliotek bestående av relevanta och intressanta e-kurser. Kursutbudet, som idag omfattar 46 e-kurser, sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, som till exempel anställningsskyddslagen, varumärkestvister och change management. Med ett så brett utbud av kurser kan du enkelt toppa den juridiska formen.

E-utbildning för dig i farten
Kurserna finns enkelt tillgängliga online. Varje kurs är ungefär 90 minuter lång och uppdelad i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du svarar på för att tillgodoräkna dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

Följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning
Kurserna följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning och ger ett personligt intyg efter godkänd och genomförd utbildning. Du som är advokat kan enkelt fylla sex av dina arton utbildningstimmar med Juridisk e-utbildning.

Djupdyk i hela kursutbudet
Teckna ett komplett abonnemang på Juridisk e-utbildning och få tillgång till det hela och ständigt växande kursutbudet. För mer information om priser och valmöjligheter fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort.

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om juridisk e-utbildning och svara på de eventuella frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.